Uiteraard hebben wij alle certificaten:

MPS-ABC
MPS-GAP
MPS-SQ
MPS-QUALITY
MPS-GLOBAL GAP
Productproof

Hiermee voldoen wij ruimschoots aan alle eisen om de bedrijven, die www.fsc2020.com mede-ondertekend hebben, ook in de toekomst te kunnen blijven beleveren.

Wij werken met een gesloten systeem, vrijwel al ons water wordt hergebruikt. Het kleine restant wat toch over is, wordt door middel van een ozon-installatie gezuiverd.

Op het retourwater wordt een DNA-scan uitgevoerd, zodat we voortijdig ziekten en plagen kunnen herkennen. Hierdoor wordt de kans op ziekte fors verminderd.

Zeer regelmatig wordt er een grondmonster getest, zodat wij zeker weten dat de samenstelling van de potgrond nog steeds goed is. Ook krijgen wij hierdoor een goed overzicht van de al aanwezige meststoffen, waardoor we niet onnodig of te veel bijmesten.

Onze kweekpotten zijn gemaakt van restafval van plastic fabrieken, en wanneer wij lege gebruikte kweekpotten over hebben dan worden die ook weer hergebruikt door derden.

Onze elektriciteit wekken wij zelf op door middel van een WKK installatie.

In samenwerking met de Gerbera veredelaar Florist Holland BV hebben wij onderzoek laten doen door de NASA naar het luchtzuiverende aspect van de Gerbera. Hieruit is gebleken dat de Gerbera de meest luchtzuiverende bloeiende plant is..

Regelmatig laten we ook bloeiproeven doen, zodat wij ons assortiment kunnen monitoren, vernieuwen en sterker kunnen maken.