thumbnail

Gerbera

Top kwaliteit stek, vakkundig geteeld. Dit resulteert in een veelomvattend assortiment sterke planten en jaarrond betrouwbaar product van hoge klasse. Onze Gerbera wordt als enige onder het Decorum merk aangeboden

thumbnail

Sundayz Gerbera

Dubbelbloemig en met hun mooie pasteltinten passen deze echte  buiten Gerbera’s  perfect in de tuin of op het balkon.                                                                                                                                                                            

thumbnail

Agapanthus

Breedbladige, bladhoudende soorten in wit en blauw. Deze soorten hebben al een keer gebloeid en zijn toen geoogst als snijbloem. Daarna zijn de planten uitgegraven en met 5 stekken in een pot geplant. De Agapanthus krijgt grote bloemen met dikke lange stelen, ideaal voor achterin een zonnige border vanwege de hoogte. Ook geschikt om thuis in de vaas te zetten. Winterhard tot ongeveer 7 graden onder nul.

thumbnail

Cheeky Garvinea

Heeft heel veel lieve kleine bloemetjes per plant. Bloeit 3 seizoenen continue!  Kan in de volle zon of in halfschaduw geplant worden. De plant sterft in de winter af en komt dan volgend jaar weer terug. De bloemen kunnen ook afgeknipt worden om in de vaas te zetten. De plant houdt van voeding, je kunt het beste elke maand wat kuipplanten voeding geven.

thumbnail

Garvinea

Door middel van de nieuwste veredelde rassen en de innovatieve teelttechnieken gegarandeerd 100 bloemen per plant, gedurende 3 seizoenen. Winterhard (tot -5), compact, stevig en niet zo gevoelig voor ziektes en slakken.

thumbnail

Helleborus

Wij bieden een diep assortiment van veel verschillende potmaten en een uitgebreide, maar tegelijkertijd zeer uniforme, sortering. Door langzaam en ruim te telen leverbaar in top kwaliteit

thumbnail

Poinsettia

Al jaren achtereen uw betrouwbare en prijswinnende Poinsettia specialist.

Wij werken met: